Posted by: siliaji | August 26, 2009

POP SUNDA – MUS D.S. & YETTI WIDJAYA

SIDE A:

Sorban Palid DOWNLOAD

Salah Sangka DOWNLOAD

Kuring Baturan DOWNLOAD

Warung Pojok  DOWNLOAD

Teung Teuingan DOWNLOAD

Neng Geulis  DOWNLOAD

Cau Ambon  DOWNLOAD

Neleng Neng Kung  DOWNLOAD

Ditampik   DOWNLOAD

Bulan Dagoan  DOWNLOAD

SIDE B :

Ayun Ambing  DOWNLOAD

Ditowelan   DOWNLOAD

Es Lilin  DOWNLOAD

Euis  DOWNLOAD

Embek Embek Domba DOWNLOAD

Bangbung Rang Gaek  DOWNLOAD

Panon Hideung  DOWNLOAD

Bubuy Bulan DOWNLOAD

Nyiar Landong  DOWNLOAD

Kembang Beureum DOWNLOAD


Responses

  1. asik..dapat lagu sunda gratiz..
    ada yang lain ? nuhun

  2. Hatur nuhun pisan kanggo kang Adjie, salutlah koleksi laguna antik pisan …….. hebat nuhun kang

  3. Tapi lagu diprantauan, duri penghalang Paramour teu aya nya kang, oge lagu hey Dokter The Gembels. lagu ibu Freedom Raphsodia, lagu dimana Golden wing ………… punten pami aya lagu eta tampilkeun kang Adjie ..nuhun Bravo Kang Adjie ………….

    • Kang Cecep cobi pilari deui atawa serach tos aya The Gembells 2 (dua) Album penuh ….

  4. Kang Cecep Lagu Perantauan & Duri Penghalang udah ada … pilari deui geura … ! Nanging lagu Hey Dokte, Ibu Freedom, Dimana – Goldeng Wing nuju milari kasetna heula …. !

    Nuhun ah kana Apresiasina…

    Salam Kenal
    Adjie

  5. kmaha nyanakna meuni baluweung


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: