Posted by: siliaji | August 25, 2009

POP SUNDA BAHEULA

Bimbo – Awewe Dangdan  DOWNLOAD

Bimbo – Balenderan  DOWNLOAD 

Bimbo – Calon Ratu  DOWNLOAD

Bimbo – Doakeun Kuring  DOWNLOAD

Bimbo – Kabogoh Kuring  DOWNLOAD

Bimbo – Kang Ibing Iraha Kawin  DOWNLOAD

Bimbo – Lalaki Masak  DOWNLOAD

Bimbo – Lalaki  DOWNLOAD

Bimbo  –  Mang Ibing Si Jago Penca DOWNLOAD

Bimbo – Oyong-Oyong Bangkong  DOWNLOAD

Bimbo – Pelet Kabayan  DOWNLOAD

Bimbo – Randa Bengsrat  DOWNLOAD

 SURYANA FATAH & NU SANES

Suryana Fatah – Alung Alung  DOWNLOAD

Suryana Fatah – Babakan Budud  DOWNLOAD

Suryana Fatah – Merekedeweng  DOWNLOAD

Suryana Fatah – Pais Kutu  DOWNLOAD

Wandy & Betty Asmara – Kabayan Pangantenan  DOWNLOAD

Taty Mulyati – Entog Mulang Naek Cangkurileung  DOWNLOAD

Tetty Yani & Rita Tilla – Bajidor Kahot (Sambasunda)  DOWNLOAD

Nova – Mardiana – Kacida  DOWNLOAD

Adinda & Nicky Ukur – Pangumbaraan DOWNLOAD

About these ads

Responses

  1. ini huebat pisaan euy sagala lagu aya didieu ti lagu barat nepi ka lagu sunda salut kang 4 jempol ach ti abdi (2 jempol tangan dan 2 jempol kakai hehehe…)

  2. Asa ngimpen pribados mendak deui lagu anu tos teu aya, Nuhun kang mugia kasaean akang dipaparin ku Allah SWT. Amin

    • Ngimpen naon atuh Akang he he eh ! Nuhun ah tos ngersakeun dongkap ka ieu pangiuhan

  3. Hatur Nuhun Pisan katampi kawihna,… asa SD deui…

  4. salut

  5. SALUT BARAYA SUNDA

  6. seusah geuning nga downloadna lagu los morenosna

  7. hatur nuhun juragan..

  8. kumaha ngadownload lagu sunda bimbo???

  9. haturnuhun ka kang adji…duch laguna Top lah…haturnuhun pisan….

  10. alus jang,tambahdeuikoleksina

  11. deuhh nyaan hade … yeuh !
    cing sugan manawi gaduh pop sundana bimbo (duka sa album teu sareng nu diluhur) pami teu lepat mah judulna teh : eundeuk2an, koboy kolot, sumpah akang, borondong garing, jeung sajaba
    nuhun yi ! lalaguanna

  12. Hebat edun pisan ieumah komplit sagala aya, ikutan donlot ach nuhun pisan, saya dulu punya album suryana fatah tapi skr entah dimana keberadaannya, lagu yang lainnya ,masih ada kang?

  13. Tah ieu nu dipari kua abdi teh kawih sunda bimbo tos lami milari sesah ayeuna nembe aya,hatur nuhun nu kasuhun tos nge post lagu sunda.
    tambih majeng forumna.

  14. Tah ieu nu dipilari kua abdi teh kawih sunda bimbo tos lami milari sesah pisan nembe ayeuna aya,hatur nuhun nu kasuhun tos nge post lagu sunda.
    tambih majeng forumna.

  15. Duh meuni sae kang katampi pisan…. salam tepas nya, mangga mampir ka http://kangjavas.wordpress.com :-)

    Bade request kang, gaduh album atanapi singel-na lagu-lagu sunda nu di tembangkeun ku Becky Wilson, bule tapi sae pisan nyundana.. :-)

  16. Deuh …emut keur ngora, nuhun kang tiasa keneh ngupingkeun lagu sunda bimbo.

  17. kang Ajie, geuning seueur blog siliaji teh nya, aya di multiply, aya di blogspot, eta teh sami nu kang Ajie?
    kang nyungkeun album lagu pop sunda Mansyur S – Nanin Sudiar, hatur nuhun

  18. Kang Baduy he he he ! Sumuhun tapi nu di wordpress tara update – ngalih ka blogspot atuh . No Koes teu acan kenging kasetna engke upami aya di upload.

    Ieu linkna : Masyur & Nanin Sudiar

    http://www.mediafire.com/#362,1

    Salam

  19. mani asa nu ngabaturan, tos 15 tahun di pangumbaraan, hatur nuhun pisan nyayogikeun lagu-lagu sunda, salam ti Tangerang

  20. Ieu linkna : Masyur & Nanin Sudiar http://www.mediafire.com/#362,1
    teu tiasa dibuka kang, kumaha carana?

    anu di siliaji.blogspot teu nganggo kotak dialog/komentar/request ?

  21. Teu ngangki pisan tiasa pependak deui sareng lagu-lagu sunda lawas ieu, hatur nuhun pisan akh! Upami tiasa nyungkeun ditambihan deui koleksina

  22. Assalamu’alaykum.
    Kang Adji, hatur nuhun upload Lagu Sunda Ja-Dul. Sim kuring ngaraos bingah pisan yeuh, di pangumbaraan di Kano-Nigeria asa sepi sagala-gala. Ngupingan “Lalaki Nyambel” jadi cecerengehan sorangan, untung wae buru-buru istighfar.

    Bravo Kang Adji, saluuuut pisan.
    Wass

  23. Assalamu’alaykum,
    Kang Adjie, hapunten sim kuring bade nyuhunkeun pitulung kanggo lagu-lagu Kasidah ti Trio Bimbo.

    Sakali duei hapunten, nuhun sateuacanna.

    Wass,
    Aziz H

  24. Hatur nuhun pisan agan, ieu nu ku abdi dipilarian teh top lah sakali deui hatur nuhun

  25. sae pisan juragan mugia sagala kasaeana tisa ngaronjtkeun salira

  26. Punten…..kang minta lirik lagu Koboi kolot – Bimbo

  27. Neng, abdi milarian tembang cianjuran (lagu) pami teu lepat mah, judulna teh ” Kania”. Aya kitu ?

  28. hatur nhun kang, manawi aya lagu nu syairna gajah depa tumpak beca , manawi gaduh ? nhn pisan

  29. geuning mere teh wawarehan, ari lagu reumbeuy bandung kameumeut dunungan kuring bet teu kapintonkeun kumaha ieu teh, aya bahan diturunkeun gajih pirbados alatan perang malvinas kuring balik ka saung pamajikan anu kadalapan teh.

  30. Aduh mung katimpah ku hatur nuhun kana kaweningan galih pangersa parantos rurumpaheun nyayogikeun kawih nu lawas tur merenah.
    wilujeng kang Ajie.
    Cag heula.

  31. Kang Ajie haturan pangera bingah pisan aya tembang sunda nu tos lawas punten pami tiasa mah abdi hoyong lagu bimbo kapungkur gening….”hey koboy peot nyisiran ditengah jalan” ….sareng ieu gening syairna teh..”.kini-kini jadi supir papatong jadi wadana gajah depa bari mikir hayang bisa tumpak beca…..” hatur nuhun sateuacana pami pengersa tiasa nyayogikeunana….

    salamna

  32. pami tiasa kang nyuhunkeun lagu may sumarna nu judulna talatah,hatur nuhun pisan kang

  33. Wahh…. Asa inget deui ka jaman mangkukna iyeu teh, he….he…

  34. hatur nuhun, diantos nganjangna di http://pratiwidya.wordpress.com

  35. Ass Wr Wb punten kang bade ngenalkeun heula sun sim abdi fachzar suryana pami aya album BBR tahun 1990 an

  36. hatur nuhun sim kuring kenging bongbolongan ku ngalankungan lagu jadul rus ras ka jaman guyang di walungan, hatur nuhun kang….!

  37. Hatur nuhun sim kuring tiasa ngadangukeun deui lagu pangumbaraan asa sonoooo k bumi parahiyangan da sim kuring aya d jayapura

  38. Hatur nuhun, ieu laguna meuni sae pisan. Salam kenal

  39. hatur thank u…..kang pami aya abdi milari lagu anu lirik na teh kieu…”abdi gaduh kabogoh anyar,henteu eleh kunu tipayun,nutipayun jangkung ageung nu ayeuna jangkung ageung..sami ageungna…”

  40. [...] Lamun hayang leuwih jauh ngeunaan naon hartina randa béngsrat, bisa ditelekan dina rumpaka lagu Randa Béngsrat anu kabeneran kapanggih di loka FREE DOWNLOAD MP3 lambaran Pop Sunda Baheula. [...]

  41. [...] saha anu ngarumpakana mah tacan nepi inpona. Ieu lagu kapanggih ti loka FREE DOWNLOAD MP3 lambaran Pop Sunda Baheula. [...]

  42. Edas pisan, Kang. Heded.

  43. Eh, nanging naha abdi mah teu tiasa ngadangukeun nya? Komo ngadownload mah. Huwaaaaaaaaaa …….. sediiiiih….!

  44. kang dupi lagu nu lirikna ; tuh dikalereun bandung,pager antara bandung jeung kota subang,sasakala sangkuriang ka beurangan,kabanggaan rahayat tatar pasundan ; naon judulna,sareng saha penyanyina ? hatur nuhun

  45. kang… punten, link nu sanes na aya teu..? tos diharapus geuningan :-(

  46. Abdi mah hoyong tembangna pamajikan ciptaan kang ibing

  47. hoyong ngadonlot teh tapi sesah geningan,teteh

  48. Hatur nuhun pisan kang kana tembangna, lamun lain urang saha deui atuh nu bakal ngamumule kana tembang sunda,

  49. kang abdi hoyong donlot, ayeuna tos teu tiasa

  50. kang, request lagu2 dangdut sunda mansyur s

    lagunya
    -boro boro
    -neng anah

    htrnhun

  51. gan adji punten mun terang pang milarikeun lagu nu syair na aya nu kieu ” trong kohkol morongkol dur beudug anggur murungkut di azan nan beuki tibra majar maneh geus biasa ……….? nuhun sateuacanna mun ka peundak gan adji emang hebat lah !!! heee……


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: