Posted by: siliaji | August 24, 2009

10 LAGU NICKY UKUR

 
LANGITKU INDONESIA  DOWNLOAD
TANPAMU  DOWNLOAD
JALUR CINTA  DOWNLOAD
HIDUP DAN NASIB  DOWNLOAD
DIANTARA KAU DAN AKU  DOWNLOAD
DAUN KERING  DOWNLOAD
DARA  DOWNLOAD
CINTAKU CINTAMU  DOWNLOAD
CERITA  DOWNLOAD
MELATI DOWNLOAD

About these ads

Responses

  1. mau download lagu nicky ukur – cerita

    kok gak bisa ya…??? apa da yang salah..???

  2. hatur nuhun kang…:D

  3. ngiringan ngadonlot Kang..

    nuhun..

  4. ADUH….HATURNUHUN PISAN KANG, KANA LAGU-LAGU LAWAS NICKY UKUR…….

  5. hatur nuhun kang atos ngemut keun kenang -kenagan kapungkur…jadi ras ngora dei…euy

  6. Huebat… Lagu2 bagus Nicky Ukur wajib dikoleksi… Saya numpang download yaa… Terima kasih…

  7. hatur nuhun kang adjie, lagu nicky ukur na didownload nya ku salwa..

  8. hatur nuhun meni bingah yeuh abdi mendakan lagu nicky ukur, nuhun kang

  9. ni lagu2 pavorit bapa dan ibu saya om,..dara dan daun kering suka bgt di nyanyiin….ijin sedot yahh..:D

  10. thank’s bro,..ku abdi lagu2 niki na disuhunkeun

    • Mas Donny mangga he he he ! ini Mas Donny & Prass ya !

  11. mantap brad…. kmana aja yeuh…

  12. terima kasih lagu-lagunya,klo ada yg lain dari niki ukur minta lagi dong…

  13. wahhh…jadi emut deui jaman kapungkur abdi mah…..hoyong uwih deui k jaman baheula…….hatur nuhun kang laguna

  14. akang tara katingal kamana wae atuh … tos lami teu acan aya nuanyar …
    nuhun pisan kang gening seur koleksina……….

  15. haduh kang tos langka ieu lagu.. Ku simkuring di simpen lah dina komputer mieling jaman harita


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: