Posted by: siliaji | November 28, 2008

LAGU SUNDA KENDANG PENCA

Kendang Penca – Angin Priangan

Kendang Penca – Peuting Nu Urang

Katirisan

Deungkleung

Mangga ah ! Nyanggakeun ka sadayana ….!

About these ads

Responses

  1. Nuhun, kang…
    Waas lah asa di lembur

  2. punten kang pasihan terang cara downloadna server teu respon wae haturnuhun sateuacanna

    • Di klik aja atuh Akang ! link masih aktif keneh !

  3. samourasun……, hatur nuhun kang tembangna.

  4. ooohhhhhhhhhhhhhhhhhh mantab

  5. hatur nuhun juragan, matak reueus…sip lah

  6. hatur nuhun juragan tos lier ieu teh kaditu kadie, kapanggih oge geuningan’ didie nyumputna ,hatur nuhun;)

  7. Teu tiasa muka kang?

  8. Enya….cara downloadna kumaha…??? Link na teu respon wae nya…….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: